Neem een abonnement

Neem vandaag nog een jaarabonnement op En Route en ontvang op verzoek een boek of de huidige editie als welkomkstcadeau!

HeerMevrouw

Abonnement

Welkomstcadeau bij abonnement

Betaling

Ik ontvang een digitale factuur en geef toestemming voor automatische incasso
Ik betaal o.b.v. een (jaarlijkse) digitale factuur (+ € 1,50)Ik betaal o.b.v. een (jaarlijkse) factuur per post (+ € 2,50)

 

Goed idee! Combineer je abonnement voordelig met Côte & Provence en/of Maison en France.

Cadeau bij een abonnement

Cadeau bij een abonnement

Een exclusieve gids met sublieme fotografi e die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden in Frankrijk. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.

Bezoek het Quartier Latin in Parijs, de Elzasser wijnroute, de kastelen langs de Loire, Bourgognes goudkust en de Dordogne. Of maak zelf parfum, bezoek de Parijse vlooienmarkten,maak een treinreis door de Pyreneeën en ervaar het leven op een chateau. De uitgebreide kennismaking met Frankrijk, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet

Winkelprijs: € 25,99

Uitgever: Kosmos Uitgevers

Ook nog beschikbaar...