• vrijdag , 24 mei 2019

Adverteren

2784252703_364922ffaf_nEn Route is het oudste Frankrijkmagazine dat in Nederland wordt uitgegeven. En niet zomaar een Frankrijkmagazine met alleen maar mooie (foto)reportages; En Route verdiept zich daadwerkelijk in La Douce France….In haar cultuur, haar historie, haar taal, maar ook neemt En Route de lezer mee naar de bijzondere plekken van Frankrijk. En Route is ‘Frankrijk in ’t bijzonder’…

En Route is enkele jaren geleden helemaal vernieuwd en is daarmee aan een tweede leven begonnen. Dat wordt herkend door de echte liefhebber van Frankrijk in Nederland en Vlaanderen. En Route groeit weer. Met het magazine, met onze En Route Primeur nieuwsbrief, met onze Facebook en Twitter pagina’s en met evenementen, zoals De Franse Dagen en De Franse VakantieDagen.

Groeit u mee als partner van En Route? In ons magazine, op onze website, onze Facebook en Twitter accounts, onze nieuwsbrieven en onze evenementen?  Neem dan hier contact met ons op en we informeren u graag over alle mogelijkheden die wij u bieden, ook met onze titels Côte & Provence en Maison en France, om direct in contact te komen met liefhebbers van Frankrijk.

Planning 2018

In 2018 zullen de volgende edities verschijnen:

  • En Route 157 (VakantieSpecial): 26 januari
  • En Route 158:  16 maart
  • En Route 159: 8 juni
  • En Route 160: 7 september
  • En Route 161: 30 november

Indien u wilt adverteren in deze edities, hou er rekening mee dat u minimaal drie weken voor de resp. data moet reserveren.