• vrijdag , 24 mei 2019

Concertagenda ‘Chansons van schoonheid en troost’

Na de voorstelling ‘Serge Gainsbourg Forever, featuring het Red Limo String Quartet’ presenteren zangeres Britta Maria en pianist/zanger Maurits Fondse dit najaar hun nieuwe voorstelling: ‘Chansons van Schoonheid en Troost’. Speciale gast is de geweldige Bayanspeler en accordeonist Oleg Fateev.

In de huidige tijd, waarin veel schoonheid het onderspit moet delven, zoeken mensen uit alle uithoeken van de wereld troost. Troost in muziek. Britta Maria en Maurits Fondse bezingen het leven in al haar facetten, de liefde, de hoop, maar ook de pijn en de teleurstelling, het gewone en het bijzondere.

De ‘groten’ zullen niet ontbreken: Aznavour, Brel, Gainsbourg, maar ook Toon Hermans, Herman van Veen en Jenny Arean. Een voorstelling waarin het Franse en het Nederlandse lied elkaar ontmoeten.

Net als in hun vorige programma, zullen ook dit keer prachtige vertalingen van Franse Chansons naar het Nederlands ten gehore worden gebracht en zal eigen werk niet ontbreken. Gepassioneerd en met intense doorleefdheid, raakt dit concert het publiek in de ziel, en wordt het schone met het troostrijke samengebracht tot een bijzondere, verrijkende ervaring.

Data:

21 september, 20:15 uur – Brinkhuis, Laren – hartvanlaren.nl

24 september, 15:00 uur – De Flierefluiter, Hilvarenbeek  –flierefluiter.nl

7 oktober, 20:00 uur – Podiumkerkje, Grevenbicht – podiumkerkje.nl

29 oktober, aanvangstijd n.n.b. – Matinee Slot Oostende, Goes – slotoostende.nl

Comments are closed.