• vrijdag , 24 mei 2019
Files vermijden op de autoroute?

Files vermijden op de autoroute?

Met de tolbadge van Bip&Go kun je straks gewoon doorrijden bij de Franse én Spaanse tolwegen. Bovendien werkt de badge als betaalmiddel bij meer dan 300 Franse parkeergarages.

De Bip&Go tolbadge maakt elektronische tolbetaling mogelijk in Frankrijk en Spanje. Groot voordeel is dat badgehouders op de Franse autoroutes kunnen kiezen voor de aparte rijstroken van de Télépéage, in Spanje aangeduid met Via-T op de Autopistas. Dat houdt in dat bij het benaderen van de tolpoorten al rijdend (30 km/uur) de badge wordt geregistreerd en de tolpoort openzwaait. Dat betekent op een traject van Nederland naar Zuid-Frankrijk al snel een tijdswinst van ruim 30 minuten.

Eenmalige aanschaf van de badge en alleen betaling bij gebruik

Vakantiegangers betalen eenmalig voor de aanschaf en activatie van de badge en betalen alleen abonnementsgeld voor de maand(en) waarin zij daadwerkelijk gebruik maken van de Bip&Go. Voor Frankrijk is dat €1,70 en voor Spanje € 2,50 per maand. Tol- en parkeergeld worden bovenop het maandtarief gefactureerd en automatisch achteraf van de rekening afgeschreven.

Bestel de badge online met 50% korting! 

De badge is online te bestellen en wordt binnen 48 uur na aanmelding verzonden, samen met de houder, die gebruikers op de voorruit kunnen plakken. Wie nu voor 1 juli de tolbadge bestelt krijgt 50% korting op de aanschafkosten van de badge. Bestel online (www.bipandgo.com/nl/abonnement-telepeage-particuliers) en vermeldt bij Promo/Aanmeldingscode: ENROUTE18

Reken op zo’n 5 werkdagen voordat je ‘m in huis hebt. Voor motorrijders is een armbadge beschikbaar. Campers niet hoger dan 3 meter en/of zwaarder dan 3,5 ton kunnen ook gebruik maken van de badge.

 

Over Bip&Go

Bip&Go is een dochteronderneming van Sanef, een van de grootste tolwegexploitanten in Frankrijk. Sinds 2012 deze organisatie actief met de uitgifte en beheer van de tolbadge en heeft inmiddels 6 miljoen klanten. Aanschaf en activatie van de badge kost eenmalig €10 en voor verzending naar Nederland geldt €10 verzendkosten. Dit kan via de Nederlandstalige website. Meer informatie op www.bipandgo.com/nl

 

4 Comments

 1. Anoniem
  23 april 2018 at 13:52

  Ik heb hem ook. Werkt als een tierelier!

 2. Anoniem
  23 april 2018 at 13:52

  Mark Tempelaars

 3. Anoniem
  24 april 2018 at 08:58

  Superding. Gaat als een tierelier echt top!!

 4. Jan Faes
  6 mei 2018 at 18:10

  Let wel op ! maximum twee meter hoog ! Denk om de fietsen op je dak of dakkoffers !