shadow

De Franse RestaurantDagen 2019

Heerlijk en echt Frans uit eten? In zo’n restaurant waar je je in Frankrijk waant? Dat doe je in elke geval één keer per jaar voordelig tijdens de Franse RestaurantDagen van En Route Magazine. Ook dit jaar kun je straks hieronder je tafel weer reserveren van 15 t/m 24 november bij één van de deelnemende Franse restaurants.

De Franse RestaurantGids 2020

Je geniet dan niet alleen van een heerlijk en aantrekkelijk geprijsd menu. Ook ontvang je een exemplaar van de nieuwe Franse RestaurantGids 2020. Daarmee ga je een heel jaar lekker Frans uit eten in heel Nederland!

Welke restaurants doen mee?

De meest Franse restaurants van het land. Restaurants met een overwegend Franse menukaart, wijnen uit de verschillende streken van La Douce. Restaurants waar je vooral het gevoel hebt dat je er weer even bent, ook al is de vakantie nog ver weg…

Reserveer nu je tafel!

Bij één van de deelnemende restaurants hieronder. Telefonisch of online maar in elk geval onder vermelding van de Franse RestaurantDagen. Dan profiteer je niet alleen van de restaurant-aanbieding tussen 15 en 24 november, tevens ontvang je dan een exemplaar van de nieuwe Franse RestaurantGids 2020.

 

À TABLE!

Maak jouw keuze uit Franse restaurants in heel Nederland…

Sponsors van de Franse RestaurantDagen 2019