shadow

Franse Restaurantdagen uitgesteld

I.v.m. de afgekondigde maatregelen hebben we moeten besluiten om de Franse Restaurantdagen van 19 t/m 28 november uit te stellen tot een later moment. Ze zullen nu plaatsvinden van 28 januari t/m 6 februari 2022.

Wij wensen alle restaurants heel veel sterkte in de komende weken en we hopen dat ze snel weer de hele avond open kunnen. Ondertussen roepen we iedereen op om de restaurants te ondersteunen. Maak vooral gebruik van (afhaal)diensten die de restaurants zullen aanbieden of ga er gewoon lekker lunchen, borrelen of dineren aan het begin van de avond.


 

De Franse RestaurantDagen

Heerlijk en echt Frans uit eten? In zo’n restaurant waar je je in Frankrijk waant? Dat doe je in elke geval één keer per jaar voordelig tijdens de Franse RestaurantDagen van En Route Magazine. Ook dit jaar kun je straks hieronder je tafel weer reserveren van 28 januari t/m 6 februari 2022 bij één van de deelnemende Franse restaurants.

De Franse RestaurantGids 2022

Je geniet dan niet alleen van een heerlijk en aantrekkelijk geprijsd menu. Ook ontvang je een exemplaar van de nieuwe Franse RestaurantGids 2022. Daarmee ga je een heel jaar lekker Frans uit eten in heel Nederland!

Welke restaurants doen mee?

De meest Franse restaurants van het land. Restaurants met een overwegend Franse menukaart, wijnen uit de verschillende streken van La Douce. Restaurants waar je vooral het gevoel hebt dat je er weer even bent, ook al is de vakantie nog ver weg.

Restaurants melden zich in de komende weken aan. Om een idee te krijgen, hieronder de restaurants die vorig jaar deel zouden nemen, de Franse RestaurantDagen gingen toen helaas niet door.

Reserveer je tafel vanaf 1 januari!

Bij één van de deelnemende restaurants hieronder…

Franse restaurantgids 2021

Maak jouw keuze uit Franse restaurants in heel Nederland…

Sponsors van de Franse RestaurantDagen 2020

Ook sponsor worden van De Franse RestaurantDagen / Gids? Neem contact met ons op via het contactformulier en we informeren u direct!