shadow

De Franse RestaurantDagen 2019

Heerlijk en echt Frans uit eten? In zo’n restaurant waar je je in Frankrijk waant? Dat doe je in elke geval één keer per jaar voordelig tijdens de Franse RestaurantDagen van En Route Magazine. Ook dit jaar kun je straks hieronder je tafel weer reserveren van 15 t/m 24 november bij één van de deelnemende Franse restaurants.

De Franse RestaurantGids 2020

Je geniet dan niet alleen van een heerlijk en aantrekkelijk geprijsd menu. Ook ontvang je een exemplaar van de nieuwe Franse RestaurantGids 2020. Daarmee ga je een heel jaar lekker Frans uit eten in heel Nederland!

Welke restaurants doen mee?

De meest Franse restaurants van het land. Restaurants met een overwegend Franse menukaart, wijnen uit de verschillende steken van La Douce en waar je vooral het gevoel hebt dat je er weer even bent, ook al is de vakantie nog ver weg…

Vorig jaar namen de restaurant hieronder deel, en we verwachten de actuele lijst van deelnemende restaurants hier eind oktober te kunnen presenteren. Heb je zelf suggesties voor een leuk Frans restaurant in jouw buurt die we moeten uitnodigen? Laat het ons weten via het Contactformulier van deze website, en dan benaderen we het restaurant.

Sponsors van De Franse RestaurantDagen 2019: