shadow

De Franse RestaurantDagen 2021

Heerlijk en echt Frans uit eten? In zo’n restaurant waar je je in Frankrijk waant? Dat doe je in elke geval één keer per jaar voordelig tijdens de Franse RestaurantDagen van En Route Magazine. Ook dit jaar kun je straks hieronder je tafel weer reserveren van 19 t/m 28 november bij één van de deelnemende Franse restaurants.

De Franse RestaurantGids 2022

Je geniet dan niet alleen van een heerlijk en aantrekkelijk geprijsd menu. Ook ontvang je een exemplaar van de nieuwe Franse RestaurantGids 2022. Daarmee ga je een heel jaar lekker Frans uit eten in heel Nederland!

Welke restaurants doen mee?

De meest Franse restaurants van het land. Restaurants met een overwegend Franse menukaart, wijnen uit de verschillende streken van La Douce. Restaurants waar je vooral het gevoel hebt dat je er weer even bent, ook al is de vakantie nog ver weg.

Restaurants melden zich in de komende weken aan. Om een idee te krijgen, hieronder de restaurants die vorig jaar deel zouden nemen, de Franse RestaurantDagen gingen toen helaas niet door.

Reserveer je tafel vanaf 1 oktober

Bij één van de deelnemende restaurants die we hieronder tonen. Nu staan daar nog de deelnemers van vorig jaar om een indruk te geven. Over enkele weken staan daar de restaurants die dit jaar deel zullen nemen.

 

Deelnemende Franse Restaurants

Hieronder staan de Franse Restaurants die waarschijnlijk weer deel zullen nemen aan de nieuwe Franse RestaurantDagen 2021. Deze lijst wordt in de komende weken aangepast/aangevuld en zal 1 oktober definitief zijn.

Franse restaurantgids 2021

Maak jouw keuze uit Franse restaurants in heel Nederland…

Sponsors van de Franse RestaurantDagen 2020

Ook sponsor worden van De Franse RestaurantDagen / Gids? Neem contact met ons op via het contactformulier en we informeren u direct!