shadow

De Franse RestaurantDagen van 18 t/m 27 november

Echt Franse én voordelig uit eten doe je jaarlijks tijden de Franse Restaurantdagen! In zo’n restaurant waar je je even helemaal in Frankrijk waant. Eind november kan het weer. Een voordelig viergangen menu wordt dan aangeboden in tientallen Franse restaurants. Een ideale gelegenheid om weer eens naar jouw favoriete adresje te gaan of misschien nieuwe Franse tentjes te ontdekken!

De Franse RestaurantGids 2023

Je geniet dan niet alleen van een heerlijk en aantrekkelijk geprijsd viergangen menu. Ook ontvang je een exemplaar van de nieuwe Franse Restaurantgids 2023. Om een jaar lang lekker Frans uit eten te gaan!

Welke restaurants doen mee?

De meest Franse restaurants van het land schrijven zich op dit moment in. Restaurants met een overwegend Franse menukaart, wijnen uit de verschillende streken van La Douce. Restaurants waar je vooral het gevoel hebt dat je er weer even bent, ook al is de vakantie misschien nog even ver weg.

Reserveer je tafel vanaf 15 oktober

Veel restaurants hebben zich hier al weer voor aangemeld. In de komende weken zullen we nieuwe restaurants hieraan toevoegen tot uiterlijk 15 oktober.

Deelnemers aan de voorgaande versie

Sponsors van de Franse RestaurantDagen 2022

Ook sponsor worden van De Franse RestaurantDagen / Gids? Neem contact met ons op via het contactformulier en we informeren u direct!