shadow

Franse Restaurantdagen

Eindelijk! We mogen weer lang en uitgebreid tafelen. En dat kan straks voordelig tijdens de Franse Restaurantdagen van En Route. Uitgestel, en nog een keer uitgesteld, maar van 1 t/m 10 april bieden diverse Franse restaurants een voordelig menu aan én de nieuwe Franse Restaurantgids 2022!


 

De Franse RestaurantDagen

Heerlijk en echt Frans uit eten! In zo’n restaurant waar je je even helemaal in Frankrijk waant. Eén keer per jaar kan dat voordelig! Reserveer daarvoor je tafel tussen 1 en 10 april 2022 bij één van de deelnemers aan de Franse Restaurantdagen.

De Franse RestaurantGids 2022

Je geniet dan niet alleen van een heerlijk en aantrekkelijk geprijsd menu. Ook ontvang je een exemplaar van de nieuwe Franse Restaurantgids 2022. Daarmee ga je een heel jaar lekker Frans uit eten in heel Nederland!

Welke restaurants doen mee?

De meest Franse restaurants van het land. Restaurants met een overwegend Franse menukaart, wijnen uit de verschillende streken van La Douce. Restaurants waar je vooral het gevoel hebt dat je er weer even bent, ook al is de vakantie misschien nog even ver weg.

Reserveer je tafel nu alvast!

Veel restaurants hebben zich hier al weer voor aangemeld zoals de restaurants hieronder. In de komende tijd zullen we nieuwe restaurants hieraan toevoegen tot uiterlijk 19 maart.

Maak jouw keuze uit Franse restaurants in heel Nederland…

Sponsors van de Franse RestaurantDagen 2022

Ook sponsor worden van De Franse RestaurantDagen / Gids? Neem contact met ons op via het contactformulier en we informeren u direct!