• maandag , 22 april 2019

Katell blaast jury The Voice omver met ‘Formidable’

The Voice of Holland heeft in de derde aflevering van het seizoen een nieuwe topfavoriet erbij gekregen. De Frans-Nederlandse Katell kreeg alle vier de stoelen van de coaches omgedraaid met haar uitvoering van Formidable van Stromae. Waylon, Sanne Hans, Ali B. en Guus Meeuwis kwamen complimenten te kort om het optreden te loven.

Als oud-studiegenoot van coach Sanne Hans heeft Katell Chevalier al een flinke geschiedenis in de muziekindustrie. Ze groeide op in Frankrijk en in haar puberteit verruilde ze dat land voor Nederland om hier het conservatorium te doen. Toch is Sanne de laatste van de vier coaches die voor de 31-jarige zangeres haar stoel laat draaien.

Guus Meeuwis roept tijdens de staande ovatie van de vier coaches: ,,Ik denk dat ik maar blijf staan.” Ook Waylon is dolenthousiast. ,,Ik heb geen woord verstaan van wat je zong, maar ik voelde alles.” Haar theatrale uitvoering van Formidable heeft volgens Ali B. precies de juiste snaar geraakt. ,,Bij ieder ander zou het over de top zijn geweest, maar bij jou was het precies goed. Ik was echt geraakt door dit optreden.”

Uiteindelijk kiest Katell voor Guus als coach. Die vraagt of ze alleen maar in het Frans wil zingen. ,,Niet per se, maar als het in het Frans kan het liefste wel”, zegt ze schuchter. Haar begeleider in de talentenjacht is maar wat blij met het antwoord. ,,Ik zou niets liever willen.”

Bron: AD

image-6611942

4 Comments

 1. Hans van Dongen
  6 november 2016 at 01:57

  Knap hoor !

 2. Patricia Jacob
  6 november 2016 at 11:54

  Wereldwijf!! Ik heb haar nog mogen interviewen voor En Route: http://www.patriciajacob.nl/wordpress/wp-content/uploads/ER135_A-KatellChevalier-2.pdf

 3. Yvge Elf
  6 november 2016 at 13:53

  Erg mooi, meer Franse liedjes in Nederland !!