shadow

Goed nieuws! Bij aanschaf van de Bio&Go Tolbadge bespaar je € 5 met onze kortingscode. Handig want waar anderen straks wachten rij jij gewoon door…

Bip&Go tolbadge

Voor snel en veilig doorrijden op de tolwegen van Frankrijk, Spanje, Portugal én Italië

Goed nieuws voor iedereen die opziet tegen de drukte bij de tolpoorten op weg naar zijn vakantieadres in Zuid-Europa. Met de tolbadge voor auto’s, motors en campers kun je doorrijden bij de tolwegen in Frankrijk, Spanje, Portugal en – nieuw – Italië. Bovendien werkt de badge als betaalmiddel bij meer dan 500 parkeergarages in Frankrijk en Spanje, plus een aantal veerboot verbindingen in Italië. Files vermijden dankzij aparte rijstroken bij de tolpoorten

De transponder maakt elektronische tolbetaling mogelijk in Frankrijk, Spanje, Portugal en evt Italië. Groot voordeel is dat badgehouders bij de tolpoorten kunnen kiezen voor de aparte rijstroken, waar al rijdend (30 km/uur) de badge wordt geregistreerd en de slagboom openzwaait. Dat betekent op een traject van Nederland naar Zuid-Frankrijk al snel een tijdswinst van ruim 30 minuten.

Vakantiegangers betalen eenmalig voor de aanschaf en activatie van de badge en betalen abonnementsgeld voor de maand(en) waarin zij daadwerkelijk gebruik maken van de Bip&Go. Voor Frankrijk is dat €1,70 en voor Spanje/Portugal en Italië € 2,50 per gebruiksmaand. Tol- en parkeergeld worden bovenop het maandtarief gefactureerd en automatisch achteraf van de rekening afgeschreven.

Reizen naar Frankrijk? De standaardbadge voldoet!

Sinds dit jaar zijn er twee type badges. De standaardbadge is geldig voor Frankrijk, Spanje en sinds dit jaar ook Portugal. De nieuwe Europa-tolbadge is geldig voor Frankrijk/Spanje/Portugal én Italië.
Nu met voordeel online te bestellen!
De standaardbadge kost € 20 (€ 10 + € 10 verzendkosten), de Europabadge €24 kosten €14 (+ €10 verzendkosten),  en kan online worden besteld via  https://www.bipandgo.com/nl/ .

Promocode voor lezers van Côte & Provence!

Gebruik de promocode ENROUTE2020 en ontvang € 5 korting. Verzending is binnen 48 uur na aanmelding, samen met de houder, die gebruikers op de voorruit kunnen plakken. De verzending gaat per post en levering duurt zo’n 5 werkdagen, echter houdt in deze postcorona-tijd rekening met een paar dagen vertraging. Voor motorrijders is een armbadge beschikbaar. Campers niet hoger dan 3 meter en/of zwaarder dan 3,5 ton kunnen ook gebruik maken van de badge.

Neem nu een abonnement!

shadow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.